Poliklinika binova logo

Uvjeti korištenja i kupovine

Obveza i dužnost Korisnika je koristiti Internet stranicu www.poliklinika-binova.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima. Korisnici ne smiju putem ovih Internet stranica objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pisanog odobrenja Izdavača, sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga.

Bilo kakvo ponašanje Korisnika, koje prema diskrecijskoj ocjeni Izdavača ograničava ili onemogućuje bilo kojeg drugog Korisnika u korištenju ili uživanju u Internet stranicama www.poliklinika-binova.hr strogo je zabranjeno.

REZERVACIJA TERMINA ZA ONLINE MEDICINSKE USLUGE

Kako bi Poliklinika BINOVA d.o.o. (u daljnjem tekstu: „Poliklinika“) bila u mogućnosti rezervirati klijentu termin za pružanje online medicinske usluge pregleda, svaki klijent dužan je za rezervaciju željenog  termina, napraviti uplatu u iznosu predviđenim cjenikom za usluge i to najkasnije u roku od jednog dana prije dogovorenog termina.

Uplata može biti izvršena putem virmana na tekući račun Poliklinike:

Poliklinika BINOVA d.o.o.; HR4823600001102896005, SWIFT/BIC: ZABAHR2X,  Zagrebačka banka d.d.

NAČIN ZAŠTITE POVJERLJIVIH PODATAKA

Korisnik korištenjem Internet stranica www.poliklinika-binova.hr izričito potvrđuje kako neće smatrati odgovornim Izdavača, njegove podružnice, odgovorne osobe u društvu, zaposlenike i agente za naknadu eventualne štete i troškova, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli nastati korištenjem Internet stranica www.poliklinika-binova.hr od strane Korisnika.